maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Yippee!

TAAS oli kotimatkalla eilen tarkastajat... Ei voi ymmartaa. Jotenki tuntuu olevan enemman tapa kuin poikkeus... Mutta niin, pitaapahan ainakin hereilla matkan ajan :P

Nukkumaan sitten "himassa", ja niin. Aamulla Matleena soitteli ja heratteli etta se tulee nyt tiistaina tanne, piti varata sille hostellihuone meidan hostellista. Kivaa etta tulee uusiakin kavereita kun vanhat lahtee. Tai siis uusia ja uusia, mut australiauusia :D Yhden Eveliinankin lupasin tavata joka tanne tuli reissailemaan ja toita tekemaan. Vaikka oonkin ihan ylikade sille sen Docklands-asuinpaikasta......

Paivalla ei taas vaihteeks mitaan tapahtunu, makasin back deckilla aurinkoa ottaen kunnes piti menna ruokaa jakamaan. Ruuan jaoin, sit aloin valmistautumaan tahan duuniin, ja lahdin tanne. Simppelia.

Taalla oltuani hetken toissa sain puhelinsoiton... JEE! Sain kampan! Tosin en sita huonetta mita hain, vaan viereisen. Mut ei siis mitaan valia. :D Kivaa. Muutto on viikon paasta tiistaina. Voipi olla hassua asettua aloilleen eika enaan asua suoraan rinkasta... Mut varmasti ihan terveellistakin. Billboardin tyot tosin taytyy varmaan lopettaa kun ei voi enaa kavella sieltakaan yolla kotiin. Mut en valita :)

Eli se on pitany mua ihan iloisena tan tyopaivan. Tosin taalta sain kuulla etta lisaa vuoroja tuskin oikein tulee ja niin... Hmmh. Hollantia saisin tan viikon teha mut ihan protestiks sanoin etta mun toinen tyo vie liikaa aikaa. Ja en ma nyt rahaa tarvi, myohemmin vasta :D Alan varmaan silleen semi-hitaasti etsimaan jotain toista duunia tassa samalla.

Mut en urputa tyhjasta enempaa, vaan kuittaan.

<3

/e

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jee kämppä! saat kulkee munasiltas iha millon haluut ;)