keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Heps.

Eilen lahti sit Wouter, Leon ja Jodie mun herattyani pois pois Cairnsiin. Dutchit tulee viela takaisin helmikuun alussa mutta Jodieta en enaa naa... Ainakaan pitkaan aikaan. Oli aika haikeaa.
Heti niitten lahdettya soitin sit Eveliinalle lahtisko se kattomaan Kirsten Dunstin uusinta, eli Marie Antoinettea, ja lahtihan se. Onneks. Ysilta sit mentiin sinne, ja olipas kuraa koko leffa. Onneks mun osalta sen pelasti Kirstenin sadehtiva kauneus <3 Ah.

Sen jalkeen kappailtiin viela kaupungilla ja southbankilla hetki, ja saatoin sen kotiin koska se asui ihan Southern cross stationin vieressa, mihin Matleena saapuikin hetkea myohemmin bussilla lentokentalta. Mentiin sit hostellille, chekattiin sisaan huoneeseen, ja joo. Nukkumaan.

Viidelta aamulla herasin hirveeseen paansarkyyn, pengoin kaikki tavarani etsiessani laaketta mita en sit loytanyt. Onneks respassa oli, ja sainkin sit tunnin paasta saas paan tyynyyn ilman hullua hakkausta sen sisalla. Jee!

Nyt aamulla lahdin sit baariflyereita levittelemaan, eli siis toisinsanoen esittelemaan Matleenalle kaupunkia. Kaytiin syomassa, casinolla, ja nyt jaatelon jalkeen tultiin kirjastoon pikareissulle. Nyt taas mun jatka matkuu ruokaa jakamaan hostellille... Ehka yhden siiderin jalkeen.

Ei tas muuta. Tylsaa kuivaa samaa.

/e

<3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh. On hyvä se elokuva. Jos sä olet liian nuori vaan ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Höh. On hyvä se elokuva. Jos sä olet liian nuori vaan ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Paasko matu lyomaan vahan korttia? :)