sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

No stress.

Lauantaina oli aika jännät tilanteet kun sporailin kotiin, kolmet tarkastajat viiden pysäkin välillä... Huh. Kuitenkin selvisin. Oon aika hakkeri.

Lauantaina piti sit joo mennä sinne klubittamaan, jotenkin veny se lähtö TAAS jonnekin puol yhteen kun piti aina odottaa kaikkia. Famousin ovelle päästiin mut sisään ei, oli ilmeisesti aika täyttä. Tai jotain.

Kirk, Leon ja Jodie lähti sitten Casinolle, mutta mä ja Wouwie haluttiin jatkaa klubitusta, tai siis aloittaa se. Käytiin eka f4:sessa, todella hiljainen paikka... Se pisti mut miettimään tota yökerhon perustamista uudelleen, koska en millään keksinyt mikä siinä paikassa oli vialla, miksi ei ihmisiä ollut. Upea baari, hienot puitteet, keskustasijainti... En keksi.

Oli siellä sit liian hiljaista ja hiivittiin sitten paikkaan jossa olin ennenkin ollut, Heistiin. Siellä sit juotiin ja tanssittiin kunnes paikka sulki joskus viiden maissa ovensa... Kotio sit, katottii vähän aikaa kun Arsenal hakkas Liverpoolin harmi kyllä, ja unille.

Sit olikin jo sunnuntai eli tääpäivä, jee! Nostin itteni sängystä JO kello 03.30, koska piti lähteä Anthonylle bbq:hun. Kuitenkin venyi taas niitten pirun hollantilaisten takia, ja pääsiin lähtemään joskus puol seitsemän. Mut ei siinä, ruoka oli hyvää, ihmiset kivoja, ja harmitti vaan kun piti ysiltä lähteä töihin taas. On ollu tosin kiva työpäivä, oli tiimipalsu (eli palaveri jee) jossa sitten pyysin lisää vuoroja ja Pär lupas yrittää hommata. Koska muuten joudun hommaa sen toisen duunin, joka taas vaikeuttaa sitten lisävuorojen ottamista tänne... Ja niihinkin ne mua tarvitsee.

Kolme tuntia jäljellä, ei haittaa. Huomenna sitten saan kuulla siitä asunnosta, toivottavasti saisin sen... Ja duunia huomennakin niin. Peukkuja pystyyn.

/e

<3

Ei kommentteja: