perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Never thought I'd let a rumour ruin my moonlight

Torstai sujui mainiosti. Sain palkan edellisestä torstaista, jotenka he ovat vielä auki mulle sen 105 dollaria, mutta pistin siitä mailia ja he ottavat selvää... Jotenkin tavanomainen torstai-yö kuitenkin. Perussettiä.

Perjantaina ei ollukkaan enään kipeä olo mutta hieman krapulapäänsärkyä aamusta. Heräsin joskus yhdeltä ja luulin että alakerrassa on kaikki jo ylhäällä kun mun huone oli ihan tyhjä... Alas päästyäni huomasin ettei siellä ole ketään, paitsi Wouter joka painoi töitä ja tahtoi vaan nukkumaan... Päätin sitten vähän ajan päästä lähteä kirjastoon laittelemaan lisää kuvia nettiin ja kirjottelemaan kuvatekstejä. Siellä hurahtikin aikaa kuuteen asti, jonka jälkeen lähdin hostellille suihkuttelemaan ja nappaamaan pitsanpalaseni. Nyt on viimeiset päivät täällä ollu joka päivä yli 30, joka maistuu kyllä hyvin. Sitten kiirehdin tramilla 96 katsomaan kämppää, johon ehkä saatan muuttaa. Kolmen hengen kimppakämppä, jossa asu ennen kolumbialainen äijä, mut se meni ihastumaan yhteen suomalaiseen ja muuttaa nyt sen perässä suomeen, niin ne tarvii uuden vuokralaisen. Upea paikka, 5min kävellen Fitzroy streetille joka on Melbournen yksi suurimmista baari/ravintolakaduista, 5min kävellen St. Kilda beachille, 50m formularadalle, oven edessä trampysäkki josta 7min kaupunkiin...
Kämppä ei mitenkään supererikoinen ole, mutta upealla paikalla ja halpa. Ja helposti sielä asuukin, pesukoneet ja keittiöt löytyy jne.

Maanantaina saan kuulla saanko sen. Joskus kahdekasalta lähdin sit sieltä kämpältä käppäilemään ja menin eka tsekkaamaan St. Kildan tapahtumia ennenku lähdin töihin. Töihin yritin mennä Albert Parkin läpi, eli siis ison puiston jossa formularata sijaitsee.... Kuitenkin onnistuin jotenkin eksymään matkalla, kysyin yhestä autosta missä ollaan ja siellä oli pari mukavaa ulkomaalaispoikaa jotka myös etsi St. Kilda roadia missä duunipaikkani sijaitsee. Istuin sit niiden bemariin hetkeks mutta nekin oli niin hukassa että hyppäsin sit jossain vaihesssa pois. Oottelin tramia sitten kun löysin tutun pysäkin ja tulin tänne duuniin 45min myöhässä :D Onneks pomot ei oo tänään paikalla... Mutta joo, selviää se myöhemmin niille kuitenkin :P Mut ei ressaa.

Hehe, meidän tiimliideri on tosi mukava. Nytkin se oli laittanu mailia että tänään pitää tehdä:

Erkki
Assign Finland
Drink Coffee

Ei paha nakki. Laitoin kyl takasi mailia et mites nyt kun toi kahvi ei oikeen maistu...

Mutjuu. Huomenna vapaapäivä, mennään tsekkaa varmaan Wouterin kanssa eteläisen pallonpuoliskon suurin yökerho Famous. Rahaa ei liikaa ole ja paikka on todella kallis mutta saas nyt nähdä mitä tapahtuu. Raportoin taas :)

/e

<3

Ei kommentteja: