sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

Moikka!

On taas tapahtunut.

Silmalasit on kunnossa. Seta oli ensin ne tosiaan rikkonut, ja mitaan vastuuta ne ei ottanut siita. Koitti korjata, ja onneks onnistui. Muuten olisin ehka suuttunut. Nyt vahan muuttui ulkonako kun molemmille puolille pokia tuli ruuvit, mutta nayttaa ihan hyvalta. Oon tyytyvainen.

Perjantai-iltana sitten suunnitelmissa oli menna ruotsalaisen tyokaverin laksiaispippaloihin Cookie nimiseen paikkaan Jennin kanssa. 9.30pm tavattiin baarin edessa, mentiin sisaan, ei loydetty ketaan. Soitettiin niille, ja ne olivat kuulemma yhden Pirittan luona, joka myos on toissa GapBusterilla. Tosin isompana pamppuna, se just testas mun suomenkielentaidon sillon haastattelussa.
Se asui korkean kerrostalon korkeassa kerroksessa keskella kaupunkia. Tosi kiva kamppa, kiva parveke. Siella sit juotiin salmiakkikossua (mulle tais riittaa jopa kaks huikkaa), syotiin pipareita, lihapullia ja hapankorppuja. Oli ihan hauskaa. Siella oli sit muutama muukin suomalainen ex-gappilainen, ja niitten kanssa juteltiin. Tosin englanniksi, en tieda miksi :p Sielta sitten katosin aika ajoissa moikkaamaan kavereita St Geromesiin, jossa olin pilkkuun asti sitten tanssimassa niiden kanssa. Tosin pilkku siella tulee joskus kello 01.30am, jotenka ei niin pitkaan. Kotio siita sit nukkumaan, koska seuraavaksi paivaksihan oli luvattu helletta!

Aamulla sit koitin vakisin paasta ylos kello 11am, katoin ulos ikkunasta, oli harmaata. En sit jaksanu nousta, jatkoin unia. Seuraavan kerran herasin kello 1pm, katsoin ulos. Oli harmaata. Ei napannu yhtaan, mut ajattelin etta pakkohan se on nousta. Harmaata.
Ulos sitten paasin, niin huh. Tosiaan oli jotain 38 astetta lampoa, ei vaan aurinko paistanut. Johtuikohan noista metsapaloista, kuulemma viidennes victoriasta palaa talla hetkella.
Kurkkasinkin hs.fi, ja;

Metsäpalot jatkuvat rajuina Australiassa
Julkaistu: 11:10
stt–afp–dpa
Sydney. Australian metsäpalot eivät ota laantuakseen. Metsää on palanut jo yli 200 000 hehtaaria maan kaakkoisosassa.
Yli 3 000 palomiestä taistelee estääkseen paloja leviämästä asuinalueille. Voimakkaat tuulet sekä 40 asteen lämpötila voimistavat paloja, jotka ovat pahimpia 70 vuoteen.
Victorian osavaltiossa on meneillään 14 suurta erillistä paloa samaan aikaan. Tilanne on pahin Melbournen koillispuolella, jossa useiden erillisten palojen pelätään yhdistyvän yhdeksi valtavaksi paloksi.
Palot ovat muutaman sadan kilometrin päässä Melbournesta, mutta sankka savu peittää kaupunkia.
Viranomaiset pelkäävät, että palot voivat kuivassa maastossa levitä 600 000 hehtaarin alueelle. Sammutustöissä on apuna myös armeija.


Huh! Aika rankkaa. Ilmeisesti vaikuttanee joo vahan. No mut takaisin perjantaihin, sitten kavereiden kanssa tuumittiin minne menna, koska kello on jo yksi. Rannalle menee 30min sporalla, ja takaisin toinen, ja mun piti olla takaisin jo 5.30, niinkuin Sophien ja Leoninkin. Paatettiin sitten lahtea meidan baarin managerin kamppaan, johon se oli meidat edellisena iltana kutsunut. Tiesin kampasta vaan sen etta se on todella uudella ja hienolla alueella, ja siella on uima-allas. Kelpasi meilla, ja suunnattiin siihen suuntaan.

Sinne kun viimein paastiin lahtemaan, oli kello jo jotain yli kaksi. Ilmaisella sporalla docklandsiin, ja siella oli Ant jo vastassa. Kun paastiin sisaan, jokainen meista meni ihan hiljaiseksi. Luulin etta perjantai-illan kamppa oli hieno, niin tama oli jotain uskomatonta. Parvekkeen koko oli noin 2x mun asunto Jyvaskylassa, se kertoo jo jotain. Kerrostalon parveke. Siella sit grillailtiin ja heiteltiin amerikkalaista fudista. Ensin tietenkin mentiin uima-altaan poreammeosaan smirnoff ice-pullot kadessa.

Siina sitten mietin, etta eihan taa backpacker-elama ihan niin koyhaa olekaan.

Koko ilta vietettiin siella, kaytiin valissa naapurissakin (missa oli viela isompi parveke!). Tosin valilla ma kavin hostellille duunit tekemassa, ja sit painuin heti takaisin. Meita oli siella vaan muutama, ja katteltiin sitten leffaa ja sillalailla. Ja kuulemma keskiviikkona mennaan uudestaan, ei haittaa kamalasti :D Maistuuuuu.

Unille paasin vasta joskus neljan maissa kun jostain syysta viihdyin siella Anthonyn luona aika hyvin. Heraaminen olikin sitten vaikeaa, vaikka mua tulikin aamulla joskus yhden maissa Jennifer ja Amy repimaan jaloista ja kasista ylos. Kuulemma ulkona oli kuuma. Kuulemma ulkona oli kuumempi kuin perjantaina. Kun sitten monen 5min lisa-ajan jalkeen paasin ylos ja ulos, siella oli Kuuma. 42 astetta mitattu. Itseani ei edes tama lampotila ahdistanut lainkaan, todellakin kelpaisi jos olisi kokoajan tallaista. Tanaan oli viela sekin etta aurinko paistoi toisin kuin perjantaina. Perjantaina oli aika paljon savua ilmeisesti ilmassa, ja tanaan ei sitten yhtaan. Kaverit keksi etta lahdemme North Melbourne Poolille, eli uima-allashassakkaan taas. Tramilla sinne sitten, sisaanpaasy 3.9$, ja olihan se aika hieno. Iso iso iso allas, pienia poreammeita, sellainen hieno leikkirata (joka wouterin kanssa sit rikottiin, lapset mulkkas vihaisesti sen jalkeen), ja kaikenlaista pienta harpaketta. Siella sit otettiin aurinkoa ja uiskenteltiin, ja ah, elama maistui taas. Muut lahti ajoissa, ja me Wouterin kanssa oltiin kun mitkakin vesipedot johonkin kuuteen asti, ja Jenniferikin tuli sit lopussa viela mukaan. Sitten lahdettiinkin viimeisina pois, La Porchettan (paras pitsamesta jossa olen ollut) kautta kotio hostellille.

Sitten yritin ottaa tunnin lepoa, ja lahdin toihin. Taalla sitten ollaan painettu Norjan markkinoita, eka makkareita ja nyt statoilia ja shellia. Hurlumhei!

Huomiseksi luvattu max 20, tosin tyopaikan infotaulut sanoi 32. Toivottavasti 32, vois taas menna uimaan. Musta on tullut vesipeto!

Nyt taytyy lahtea takas duuniin, pomo on aika pahalla paalla tanaan. Tai se on aika usein. Se ei oo kauheen kiva. Mut ei haittaa. Muut on kivoja.

Kuviakin on nyt, pitaa taas joskus lisailla.

Halailkaa toisianne!

<3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Erkki joka ei tykkää uida, ni nyt tommonen vesipeto. :D En oo yhtää kateellinen, en en. ;z