sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Lauantai vei itsensa juhlimaan! Jea!

Tosin talle oli nyt tosi hyva syy.
Aloitin tanaan tyot, jotenka jouduin valvomaan edellisen yon vaikka vakisin, jotta voisin nukkua pitkalle paivaan, jotta voisin olla pirteana toissa. Jotenka jotain piti koko yo tehda. Onneksi hostellilla oli joittenkin randomien 21-v pippalot, ja leon pysty niitten piikkiin ostamaan meille muutamat juomat. Sitten lahdettiin Joint baariin taas, jossa oltiin muutama tunti. Pari vaan join, mutta tarkeinta oli se etta ajan saa kulumaan. Takaisin tultua katottii yks leffa, ja sitte kello olikin jo 7. 8 menin nukkumaan, ja joskus 16.00 herasin :D Eli aika maukasta.

Nyt oon toissa. On ollu ihan kivaa, vaikka avuton viela olenkin. Tyoskentelen tollaisen Helsinkilaisen Jennin kanssa, joka on tosi mukava. Nyt on kuun loppu, jotenka hirvea kiire, mutta onneksi Jenni oli saanu asiat kuntoon jo aikaisemmin niin ei oo hataa. Tai siis, isoa hataa.
Homma on mukavaa, aika paljon tanaan soitellu ihmisille. Kuitenkaan taa ei oo mitaan puhelinmyyntia, kun soittelen vaan meidan omille asiakkaille. En randomeille. Sita en kestais :D

Mut nyt taidan menna puurtamaan viela 1.5h, sitten takasin hostellille. Kivaa tyota! Ehka aurinkokin nousee kohta. Nayttaa hienolta taalta 12:sta kerroksesta.

<3

Ei kommentteja: