tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Heippa.

Oon aika poikki!

Eka tyopaiva oli siis tosi kiva, sain parille tehtavalle tekijansa ja muutakin pienta suoritettua. Se oli ihan lepposaa.
Seuraava tyopaiva olikin vahan vaikeampi, kun Suomen hommat oltiin Jennin kanssa saatu pakettiin, mun piti siirtya pariks tunniks Tanskan tiimiin. Kivaa soitella Tanskalaisille sitten englanniksi... Kun ei viela tieda tanskan maantiedostakaan mitaan, puhumattakaan miten lausutaan niitten kauppojen nimia. Sain kuitenkin yhden assigmentin eilenkin taytettya, heti kun se tyyppi jonka kanssa puhuin tajus mista kaupasta puhun...
Helga (pomo) sitten pyys etta voinko tulla viela seuraavanakin yona auttamaan Tanskalaisten kanssa, kun ne on aika pulassa. Kuun loppu on tosi lahella ja pitaa saada paljon tehtya ennen sita.
Eli nyt onkin aika paljon toita. Eilen siis alotin 10pm ja olin valmis 6am, sitten alotin hostellilla tyot 7am, lopetin 10am, menin nukkumaan. Sitten herasin 5pm, hostellilla toita -> 9pm, ja sitten lahden taas duuniin 10pm->6am. Huh. Mutta rahaaaaa tulee. Keskiviikkona pitas olla jo eka palkkapaivakin, ei haittais yhtaan.
Ens viikolle Helga lupas 4 tyopaivaa, seuraavalle 5. Eli normaalisti noista tehdaan suomeks 2 ekaa ja loput sit autellaan muita. Sinansa ihan hyva. Ja pelkasin jo etta joulu ja uusvuos menee toissa, mutta saankin ne palkalliseksi lomaksi, ei haittaa! Lahinna luksusta.

Eli siis muuta ei oo oikein kerenny tapahtumaan, paitsi toita. Nyt tanaan jos Helga kysyy etta voitko tulla viela seuraavaks yoks, niin sanon etta eiiiii pysty. Tahdon myos lomailla, ottaa aurinkoa, hengata kavereiden kanssa.

Mut ei pida valittaa. Pelottaa vaan pppaljon tuo tama ilta. Mut kai se siita sitten.

<3

Ei kommentteja: