lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Harasoo!

Sain tyopaikan, jea! 20.11 on training session, ja eka tyopaiva 26.11. Maistuu :)

Pitaa kylla vaan tehda jotain muutakin tyota samalla, vaikka kylla tollakin rahalla jo vuokran maksaa ja vahan elaakin. Mut 5pv\vkossa tyhjaa, jotenka se raha minka niina paivina tekee on pelkkaa profittia. Jee!

Mitas tassa muuta sitten. Ilouutiset kerrottu jo. Eilen oli aika tylsa ilta, kun vasytti niiiiiiin paljon. Cinema Lounge on thank god avattu, ja siella yritin jotain leffaa kattoa, mutta koska vasytti kamalasti niin meninkin unille.

Oli hieman alunperin suunnitelmissa menna tanaan Famousiin, joka on etelaisen pallonpuoliskon suurin yokerho... Mutta taitaa jaada valiin ja meen joku toinen kerta, sittenkun on rahaa. Nyt kuitenkin tulen taalla viettamaan varmaan 4-5kk, jotenka kiirustahan ei ole. Ja kesakin on alkanut, tanaankin taas jotain 30+, maistuuuuu.

Kuittailen taas, kurnau!

<3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea työpaikasta:) et sitten lähtenykkään halkoon ozia ristiin ja rastiin. Käy ny sit sentään muuallaki enenn ku takasin kotiudut:) joo täällä on ja ihan kylmät kelit, päivästä riippuen. Just lopetellaan aamun toivekonsertti, humpat o thank god taas humppailtu! muutama tunti välis ja cafeelle yöks töihin, ettei täälläkään niin vapaita nää lauantait oo.
<3 maake

Anonyymi kirjoitti...

mksei tää toimi..just kirjotin pitkän litanjan tekstti ja se katos! reklamaatio! do diih elikkäs..
onneksi olkoon työstä! muista sit vähän erkaantua siitä citystä ennen ku palaat suomeen, eiks je;) tääl o tosiiaan ihan vilposta jo. just lopetellaan aamun toivekonserttii täs, humpat o humppailtu tältä lauantailta jee! muutma tunti välis ja cafeelle yöks töihin eli ei tääl muillakaan oo kovin vapaita lauantaita:(¨
<3 maake

Anonyymi kirjoitti...

se toimiki:D sori spämmäys:D

Anonyymi kirjoitti...

Onnek olkko Eepo! Tunnen syvää ylpeyttä taas kerran :o)

Anonyymi kirjoitti...

jee erkki!
<3