keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Heippa!

Mietin tassa, etta nyt jo tuntuu tosi vaikealta kirjottaa tanne kun en oikeen oo paassy nettiin, niin entas sit kun reissailee eika paase valttis nainkan usein? Voipi olla aika nihkeeta. Mut joo, ehka pitaa kirjottaa jotain ylos paperillekkin.

Alotetaas nyt alusta sit. Tai oikeastaan en muista mista alottaa. Muistan etta tanaan on ollu iha lepposa paiva, heti herattyani aika myohaan mentiin kaupungille Silken ja Tobyn kanssa, naytin niille kauppoja ja kavin ostamassa ittelleni tyofarkut. Kun ei kuulemma saa olla yhtaan repaleiset, huhhuh! Nojoo, ymmarran. Normaalisti 8-17 siella pitas olla ihan puku, mutkun tyoskentelen niin myohaan niin saa pukeutua casual. No onneks loysin sit halvat farkut, oli ihan Blendit ja makso 50$, eli jotain 30e... Meinasin eka ostaa kahdetki erilaiset, mut tyydyin yksiin. Sitte ku on rahaa nii ehka :) Sitte tossa asken harrastettiin vahan valokuvausprojekteja ja ja... Jep. nyt taalla. Huomista odotellessa, suuri biletysilta, onhan sentaan torstai ;)

Tiistaina... Joo tiistai oli kivaa :) Herasin vakisin ennen 11, ja sitten mentiin Wouterin, Jennin, Tabean, Annan ja Nicolaksen kanssa elokuviin... Ei vaan yhta leffaa kattomaan, vaan neljaa. Tiistaisin maksaa 9$ sisaan, ja kukaan siella ei vahdi etta lahteeko sen yhen jalkeen pois... Kun taalla on tapana tarkistaa se lippu vaan yhdella portilla, ja sitten leffasalien edes ei ole mitaan tarkastajaa. Eka katottiin keveana alotuksena Jackass 2, sitten The Departed (loistava Martin Scorsesen gangsterileffa), Children of Men. Sitten osa luovutti, mutta kovimmat tyypit kattoi viela Flags of our Fathers, mielestani tosi hyva sotahistoriaelokuva, ohjaajana Clint Eastwood... Nam! Oli kivaa, 11h leffateatterissa...
Sen jalkeen tultiin hostellille ja huhhuh kun oli paljon porukkaa. Koulujen loppu on nyt taalla kasilla ja sita ne juhlii, ja jopa meidan hostellin baarin tayttaa... Siina sit saatiin vahan bilefiilista Wouterin kanssa ja lahdettiin viela baariinkin, tosin itse en juonut mitaan ja lahdin vaan hengailemaan kun toi unirytmi on vahan retuperalla. Kuitenkin pari h vietettiin ja sitten hostellille ja nuksuilemaan :)

Maanantaista en oikeen muista muuta kun herasin kipeena ja en sit menny toihin... Ja bilista pelattiin ja Monta leffaa katsottiin. Ehka 3. Ma en tee taalla muuta kun katson leffoja, huh? Mut kyl ma tiian muuta tekevani kun kelit paranee. Ja varsinkin kun rahaa alkaa tulemaan! Se on se tarkeampi. ja meinaan etta alan muutakin tekemaan kun bilettamaan enemman, no worries porukat ja siskot ;)

Mitas tassa muuta. Niinjoo, kuten vahan pelkasin, ton 213-friends blogin paivittaminen on valilla tosi vaikeaa. Toivottavasti ei nyt jaa kokonaan... Hittovie. I shouldnt be such a quitter!

Mutjoo. En tiia mita muuta, kamala kiire ku oon tallasilla maksullisilla koneilla.

Taalla on tosi kylma. Jotain 12, ja tanaan sato rakeita. Joo, rakeita! Olin vahan etta jaahas, australiassa ollaan ja maa on valkoinen... No ehka saadaankin sitten valkoinen joulu ;)
Kaikki sanoo joka paiva etta kylla se lampenee ku kesa on tulossa... Jotenki vaa menee usko kun kokoajan vaan kylmenee :D Mut toisaalta kuten vanha paikallinen sanonta menee, jos et tykkaa Melbournen saasta, odota 15min, toimii ihan hyvin. 15min rantasateesta paistoi aurinko, mut ei silti kamalan lamminta ollut. Ens viikolla? Vlopuks lupailee iha lamposta, 30, mut nii. Katsellaas nyt :)

En tassa keksi juuri muuta kirjoteltavaa, kun on aika kiire kokoajan. Huhhuh. Ei pitas kiirehtia.

Enaan 5 yota niin oon 20, aika siistia :) Ja tyot alkaa!

Kirjotelkaa mulle mussukat! Ja saa soitella ;)

<3

Ei kommentteja: