perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Kirjoitan.

Ei ole kuulunut viela tyopaikasta, kello tosin vasta puoli kaksi, jotenka... Ja eipa ne valttamatta tanaan viela kerro.

On vahan heikko olo... Loysin yhden syyn taas pysya Melbournessa. Todella hyva yokerho, iso, hieno, hyvaa musiikkia, ja mika parasta, torstaisin tooooodella halpaa juotavaa. Olut 1.5$ (90snt), ja perusviinat miksereilla 3$ (1.8e)!11

Jep. Vakkaripaikka. Tosin kehno paikka kun vaan neljaan asti auki, mut kai se on kestettava :I

Nyt oon taalla, nukkumatta yolla yhtaan... Oon tehy kohta 7h toita, ja sitten on 3h tauko... Ja toihin taas kerran :P 10h, mutta se on vaan hyvasta... Aamulla pesin ikkunoita ja kavin ostelee torilta tuoreita hedelmia joista tein sitten hedelmasalaattia... Maukasta sellaista.!

Nyt tosin alkaa olo heikkenemaan... Jotenka en jaksa paivitella 213:a, ehkas huomenna. Oon laiska.

Tanaan on ihana keli, onneks oon ollu paljon hereilla... Jotain 30 astetta, pilveton taivas... Ja ma vaan kirjastossa, ei nain. Mutta kohta ulos nauttimaan arskasta, ah. Suomessa taitaa olla kylma, eiks nii?

Aivot ihan jumissa. Mietin mita eilen tapahtui muuta, jaoin taas ruokaa joo... Meidan ruoka vaan on nykyaan aika pahaa. Tosin mita muuta voi odottaa ku uus kokki on Skotti :I Kai se viela oppii. Joohan?

Nyt ei vaan ajatus kulje. Pakko lahtee ulos. Ja sit nukkumaan.

<3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haha, englantilainen keittio kyl aika painajainen :> Tehtiin eilen pyttaria, ja siihenhan tartti sinappia, niin otettiin kaupasta messiin purkillinen hot english mustardia. Aika tappavaa, luulin et alkaa nenasta vuotaa verta ;( Sit tajuttiin, et hoo, se on enkkulaista, MIKSEI alkanu halytyskellot soimaan?! :D