keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Moikka kaverit!

Täällä ollaan, läppärin ääressä sinisen verkkopiuhan siirtäessä bittiä internetin ihmeelliseen maailmaan.

Nii en menny sillo torstaina billboardiin, oon superylpee ittestäni! :D Nyt torstaina saatan kyllä käydä parilla, mikäli olo paranee... Hieman kipeenä tässä ollut.
Perjantaina sitten mentiin Eveliinan kanssa tutkimaan St. Kildan yöelämää... Loungepainotteista, mutta niitä onkin sitten paljon ja hyviä. Ei tosin jaksettu kauaa olla, ja mun piti vähän säästellä lauantaille, kun olin luvannut kämppiksille ja tuolle Fernandolle että lähdetään jonnekin... Sekun lähti sitten sunnuntaina Suomeen. Lauantaina menin eka Nomadsiin moikkaamaan kavereita ja juomaan paljon häppärisiidereitä kun kerran oli vielä huonekortilla rahaa... Sitten hivuttauduin tänne, ja lähdettiin takaisin keskustaan. Meitä olikin joku 10... Ensin mentiin taas sinne samaiseen St Geromesiin mistä joskus kerroin, mutta sitten eksyttiinkin yhteen todella undergroundiin karaokemestaan... En ymmärrä miten sen voi edes löytää. Ensin merkkaamattomasta ovesta sisälle, sitten todella vanhaan, sotkuiseen ja hitaaseen hissiin ja toiseen kerrokseen. Siellä sitten avautuikin hienoin karaokepaikka/klubi mitä koskaan olen nähnyt. Hieman nauratti, mutta hauskaa oli... Ja talon vodkanakin oli Finlandiaa ;)
Siellä oltiin kkkkkauan ja sitten hungry jacksin kautta kotiin taksilla. Koko päivän oli satanut, mikä on aika harvinaista näin Melbournelle, mutta silti se jaksoi vituttaa :D No, eipä ole sadetta sittemmin näkynyt.

Sunnuntaina olikin duunipäivä taas... Päivällä en tainnu mitään edes tehdä. Paitsi että sanottiin heipat Fernandolle ja hieman siivoiltiin tätä kämppää sitten. Duunissa oltiin maailman tehottomampia Jennin kanssa, niinkun yleensä. Saatiin myös kuulla että loppukuu tehdään ruotsia ja tanskaa... Onneks mulla ei ole kuin 2 vuoroa enää tässä kuussa. Ja saa nähdä menenkö edes jos en parane...

Jep. Maanantaina nukuin pppppitkään, ja sain kuulla että läppäri oli tullut Nomadsiin, jee! Sit lähin hakemaan sitä, ja jumituin sinne sit syömään ja sitärataa. Tylikkäänä tatsina mutsi oli laittanut läppärin mukaan noin 10 pussia karkkia ja tuubin hammastahnaa.......
Kotona sit aloin heti leikkimään koneella. Adelekin tuli Melbourneen sitten siinä iltayheltätoista, mut eipä tehty mittään ihmeellistä. Heti kun sain internetin toimimaan niin tietysti kaikki missatut Simpsonit ja Family Guyt tulemaan :D Nyt on niitä sit katottu innokkaasti...

Eilen kävin ostamassa sitten verkkopiuhan ja hiiren ja ulkoisen kiintolevyn, johon saa sitten kuvat jemmaan. Ja taas kävin nomadsissa tietysti moikkaa kavereita kun kerran keskustaan asti olin eksynyt. Sitten ruokakaupan kautta kotio ja katsomaan Family Guytä <3 Simpsonit on nykyään aika huonoja. Oon surullinen.

Tänää ei oo kans mitään tapahtunu, heräsin kurkku tosi kipeenä ja oon sit maannu sängyssä enkä menny minnekkään. Bartin nakitin just pesemään mun pyyhkeen kun se alko taas jotain siivoilemaan. Hirveä siivoushullu, mut ei se silleen kuitenkaan haittaa ;)

Pitäs ehkä keksiä tälle päivälle vielä jotain. En tiiä. Olis kiva kelikin. Viilee mut aurinkoinen.
Helteet kun sais takasin niin olisin tyytyväinen...

Ja viisaudenhammaskin yrittää tulla läpi, särkee aika paljon. Mut nielen kivun. Kyl se siitä.

/e

<3

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jee omakoneomakone :P toivottavasti ei viisaudenhampaat ainakaan tulehdu, se ei o kivaaa.. ja taas kipeenä, koita parantua!
(: marika