maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Hei pohjolan porot!

Toinenkin torstai mennyt ohi ilman Billboardia, uskomatonta. Ulos kuitenkin lähdettiin, mutta vaan parille, ja kotiin tutimaan. Ei sen kummempaa taaskaan, tylsää tylsää tylsää.

Perjantaina oli Australia Day, eli paikallinen pyhäpäivä... Kaikenlaista ohjelmaa kaupungilla kokoajan, josta missasin kaiken kun olin laiska. Tai siis melkein kaiken, ilotulitusta Yarra riverille menin katsomaan, ja sitten takaisin kotiin. Koti on liian kiva kun tulee vietettyä niin paljon aikaa täällä :D Mut ehkä parempi seki ku baareilemassa...?

Lauantaina menin sit kurkkaamaan Paulin ja Kirkin uutta kämppää... Mukavalla paikallahan tuo, ihan keskustan lomassa kauniilla maisemilla varustettu, mutta kallis ja kalustamaton. Jotenka ei sinänsä käy kateeks. Tobyn kanssa siellä katteltiin telkkaria ja kirittiin juoruissa... Sekin on nykyään ihastunut suomalaistyttöseen, hullua.

Eli ei tähän elämään mitään uutta juuri kuulu. Eilen lusmuilin kotona ja kävin kaupassa ja sellaista, sitten kävin töissä pyörähtämässä... Tanskaa tein koko illan todella laiskasti, ei oikeen jaksa ressata. Tänään taas tehnyt taas mitään paitsi käynyt uiskentelemassa meressä... Kohta taas töihin, onneks sit onkin taas lomaa. Ens viikosta lähtien alan sit tekeen kolmea päivää viikossa...

Wouter ja Leon tulee takaisin tossa keskiviikkona... Jotenka ankaraa biletystä tulossa. Torstaina Billboard, perjantaina pidän pienet tuparintapaiset, ja lauantaina mennään Famousiin katsomaan Roger Sanchezin 4 tunnin setti. Vihdoinkin pääsee sinnekkin sisään, kun liput pitää ostaa etukäteen ;P

Mutjoo. Jos alkas pukee ja silleen. Ja tekee eväitä. Jotain hyvää nam.

/e

<3

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol generic walmart - tramadol hcl get you high

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online can you buy tramadol online - tramadol que es

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online with mastercard tramadol 50 mg addictive - tramadol 50 mg price streets

Anonyymi kirjoitti...

xanax online xanax 7 mg - order generic xanax

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online tramadol 50mg tablets uses - tramadol many get high

Anonyymi kirjoitti...

buy tramadol online no prescription cheap tramadol for dogs after surgery - tramadol rx purchase

Anonyymi kirjoitti...

xanax online buy xanax 0.25mg - xanax online canada

Anonyymi kirjoitti...

order tramadol buy cheapest tramadol online - buy tramadol online us pharmacy