sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Mitas tassa.

Juhlittu on.

Silmalasit meni viimeyona taas rikki. Mutta ei hataa, ei ollu mun vika, enka joudu maksaa uusiks. Kaveri yritti huitasta multa lippista paasta ja osukin silmalaseihin ja ne lens uuuuuupeassa kaaressa korkealle ilmaan ja siita sitten betonilattialle. Molemmat linssit rikspoks, mut nii. Jennifer lupas onneks ostaa uudet :D Vein jo optikollekkin aamulla, siella ne oottelee taas 1.5vk. Nyt tosin ei haittaa nii paljoa kun voin kayttaa piilareita silmatippojen avulla ihan lahjakkaasti.

Mitas tassa muuta. Duunissa taas, tanaan puuttuu mun lempparityontekijat Jenni ja Per niin vahan hissua. Mut lepposaa silti. Taalta kun paasen niin meen suoraa hostellille, alan pakkailemaan koska kymmenelta aamulla pitaa checkata ulos. Sit meen jonkun kaverin huoneeseen nukkumaan ja muutan sitten kun heraan joskus. Aika jannaa! Tulee kyl ikava tota hostellielamaa, mut toisaalta. Parempi nain.

Ei tas sillee muuta. Kai. Ei ainaka tuu mieleen. Vahan oon miettiny taalta Melbournesta lahtemista, mut toi asunto sit vei nekin mahdollisuudet. Pitaa vaan miettia etta onko sita taalla toissa vai ettiiko jotain muuta... Kelit vihdoinki alkaa olee australiaa, lamminta riittaa <3

Mut turhaako tassa taas hopottaa, meitsi katoaa tyota painamaan.

/e

<3

Ei kommentteja: