maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Kampassa!

Muutto suoritettu. Melkein. Jee.

Oli aamulla aika nihkeeta. Nukkuun paasin joskus seiskalta, sitten ysilta piti herata pakkaamaan. Pakkailin siina sitten jonkun tunnin, jonka jalkeen olin niiiiin poikki niin poikki. Onneks kaikki muutkin oli jo hereilla niin valtasin Silken sangyn ja menin vakisin nukkumaan, sitku joskus yheltatoista kerkesin.

Vaikka kaikki kokoajan soittelikin mulle, pystyin nukkumaan viiteen asti. Sitten suostuin maksamaan huoneestani rastiin jaaneet rahat. Kavin myos subissa syomassa ja sitten viimeinen happy hour siideri Nomadsissa vahaan aikaan. Oli haikeaa!

Kuuden maissa lahdin sitten vyorymaan kohti uutta kotia. Rinkka taynna tavaraa ja kaksi isoa muovipussia, alko vahan ahdistamaan julkisten kulkuvalineiden ahtaus. Mutta sissina mentiin, ja perillekkin loysin. Vaikka olin varma etten muistas missa se oli. Mut muistin, jee!

Siel oli sit uus kamppis, jota en ollu viel nahnytkaan. Sellanen kuva dutchi. Siivos keittionkin, eli tuplakivaa. Fernandonkin nain joka punkkaa soffalla sunnuntaihin asti, kunnes lahtee tyttoystavansa peraan Suomeen. Jos joku tahtoo tavaraa taalta sinne niin se voi vieda, sanokaa vaan. Mut mitas taalta nyt vois ees haluta. Vegemitea?

Sit laitoin kamat paikoilleen, suihkuttelin, tarkistin 100x kartasta missa on duunipaikka, ja tulin tanne. Ja nyt oon taalla! Oli paloharjoituskin, kun sireenit sano piipaa niin kaveltiin 12 kerrosta alas rappusia ja hissilla ylos ja takas toihin. Hyodyllista.

Nyt vahan jannittaa millasta menna uuteen kotiin nukkumaan. Tosin saattaa unet jaada vahiin jos menen kattomaan Jarkko Niemisen ekaa pelia, alkas jo yhdelta... Tosin mulla on jo lippu illalla isolle areenalle missa on Lleyton Hewitt vastaan joku random Michael Russel. Taidan skipata Jarkon pelin ja luottaa siihen etta se paasee jatkoon, ja meen sit kattoo myohemmin. Olishan Jakke paljo kivempi, mut jotenki unihuuruissani lupasin menna tohon iltapeliin kun luulin etta se on Jaken peli. Tosin meen sinne Jennin poikaystavan kanssa, voi olla jannaa :D

Mutjuu. Nomadsissakin tulee varmaan huomenna kaytya, on huoneavaimessa viela 140$ arvosta rahaa jota voi kayttaa drinksuihin ja syomisiin. Ja vahan jatin tavaraakin sinne viela.

Nyt jatan taas blogaamisen ja meen datailemaan. Siis tyokoneelle. Vaikkei nappais.

<3

Ei kommentteja: