keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Moi.


Ei oo mitaan tapahtunu, nii en kerrokka mitaan! No okei, vitsivitsi.

Oli tarkotus joo menna ostaa kengat. Mut sit ku paasin kauppaa, nii suurin koko oli jotain 9 1/2, eli jotain 42. Kiva kiitti! Vanhoilla mennaan sit toistaseks. Pakko kyl loytaa uudet, oon vaan aika nirso. Ku haluun sellaset joist tykkaan :I

Takasi ku tulin nii kaverit sano etta nyt mennaan vuokraa auto. Ei paadyttykka mihikka Hyundaihin vaan aito ihana Ford Falcon! Herkkua. Se on vissiin aika ripeakin. Wrooooom!

Mitas muuta tapahtu. Ei vissii mitaa. Pesin vaatteita, menin leffaan.. The Prestige, oli ihan hyva. Oltiin sellasessa leffateatterihuoneessa missa oli vaan isoja beanbageja missa chillattiin ja katottiin leffaa. Tosin osottautu mulle hieman liian mukavaks, edellisen yon liian lyhyet unet kostautu ja nukahdin ehka pari kertaa... Mut ei leffan vika, vaan unien. Onneks mut aina heratettiin aika tehokkaasti :D

Sitten kaveltiin kaupungilla tunti pari, ja unille. Ei mitaan kummallista siis. Samaa huttua.

Tanaan herattyani myohaan menin aamupalalle ja en tehyt mitaan. En sitten yhtaan mitaan. Istuin hostellin terassilla kavereiden kanssa tuntikausia, join pari sidukkaa ja lahdin toihin. Ja taalla nyt ollaan. On mulla sit janna elama ;)

Mut eikai sita jokapaiva tarvikkaan mitaan tehda. Tanaan alkaakin sitten loma tiistaihin asti, ja sitten on taas viikko lomaa. Ja palkallisia lomapaiviakin aina valissa muutama. Eli ankaraa joulun juhlimista jokseenkin erikoisissa fiiliksissa. Ei kylmaa, ei lunta, ei perhetta, ei lahjoja. Ehka isot bileet jossain yokerhossa. Tai siis mitenniin ehka.

Mut joo. Taas oon liian pitkan tauon viettanyt, vaikka lyhyelta tuntuikin. Jos jaksais viela olla tekematta mitaan 3.5h, niin kaikki olis hyvin. Tanaan olen siis tehnyt pyoreat 0 signausta. 0. Se on aika vahan. Mut joo, Norjan Shellit on tosi vaikeita.

Menen. Huomenna Billboard Thursdays taas.

<3

Ei kommentteja: