sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Keskiviikkoiltana kavimme paikassa nimelta St. Gerome.
Aivan upea paikka. Todella pimealla sivukadulla kaupungin keskustassa, paikassa mihin ei vahingossa voi eksya. Tilat ovat todella ahtaat, baari sijaisee puoliksi ulkona, jossa soi upea konemusiikki... Ei mitaan listahittikamaa, vaan todellakin kaikkea muuta. Dj:ina vanha hauska japanilaisseta pitkine tukkineen. Penkkien virkaa toimittaa lahinna laudanpatkista ja oljytynnyreista tehty penkki, ja jotkut vanhat muovituolit. Baarissa on yksi tiski, jossa ei sellaisia erikoisuuksia kuin kassakone tai hanat ole. Oluet juodaan tolkeista, ja vodkakolan kola tulee tietenkin pullosta. Paikka joka taytyy nahda, upeaaaaa, upeaaa. Tykkaan isoista hienoista klubeista jotka soittaa listahittikamaa, ja tallaisista taysin vastakohdista. Herq.

Muistaakseni taman jalkeen menimme takaisin hostellille ja leffahuoneeseen... Keskiviikko on jo niin kaukana, ei voi muistaa hirvean tarkasti. Mitaan kamalan merkittavaa ei kuitenkaan tapahtunut.

Torstaina herasin myohaan, aivan varmasti. Sitten taisin illemmalla ruokaa tarjoilla, ja perusmeininkia vaan. Illalla sitten lahdettiin taas Billboardiin, jossa olen nykyaan toissakin. Kerron siita myohemmin.
Clubille meita tallakertaa taisi lahtea noin 15 ihmista, aina keraan suuren joukkion jolla sitten mennaan. Nyt oli Heatherin ja Kathrinen viimeinen ilta. Talla kertaa ilta ei kuitenkaan ollut kamalan onnistunut, join hieman liikaa, huonosti paassapysyvat silmalasini eivat tahtoneet pysya paassani ja putosivat kivilattialle, josta sitten toinen linssi otti hieman osumaa ja halkesi. Eiii onnistunut ilta sitten lainkaan. Lahdin hostellille aivan paniikissa, koska tiesin lasieni olevan todella kalliit... Onnekseni seuraavana aamuna sain huomata etta pelkoni on aivan turhaa, koska taalla linssit maksavat murto-osan suomen hinnoista. Pystyn helposti maksamaan uudet linssit omista palkoistani. Suomessa olisi ollut "hieman" nihkeampaa. Nyt ne ovat korjattavana, ja perjantaina pitaisi tulla takaisin. No worries!

Optikolta lahtiessani Melbourne Centralissa oli uuden Nintendo Wiin testausmahdollisuus. Ai etta mika laite! Uusi ohjausmahdollisuus on jotain todella hienoa, tahdon tuon laitteen. Vielakun hintakaan ei ole mikaan paha, niin miksei. Sitten suomessa. Tosin sitten tarvitsee television, eli sitten tarvitsee toita. Etta saas nahda nyt :D Mut oli hauskaaaa!

Sydan alkoi pomppimaan uudestaan kun lahdin takaisin hostellille, ja tuli puhelu tuntemattomasta numerosta. Vastasin, ja tati kertoi olevansa Billboardista, eli edellisen yon clubilta. Olin sitten vahan etta mitakohan pahaa mina olen tehnyt, ja sitten tati ystavallisesti pyysi minua ko. paikkaan toihin. Olin vahan etta mmmmmitah? Mutta han oli pistanyt merkille kuinka joka torstai tuon suuren joukon porukkaa sisaan, ja tahtoi tehda minusta promoottorin... Eli nyt saan rahaa ja drinkkilippuja siita hyvasta etta tuon ihmisia sisaan. Which is nice, jokatapauksessa kun niin teen. Lupasin sitten tulla promoottoriksi, ja niin. Kolmas tyopaikka ;)

Perjantai olikin sitten loppujenlopuksi aika tylsa, ja se vietettiin pitsaa jakaessa ja leffoja katsellessa. Ja oikeastaan niin lauantaikin, lehtia mag nationissa lukiessa, ja leffoja katsellessa. Jos ei halua lahtea ulos, niin ainoastaan oikea vaihtoehto on katsoa elokuvia. Tahdon oman kampan ja lapparin, sitten voisi istua koneellla sentas! Se on kivempaa :D
Pitaa toivoa joulupukilta lapparia. On se niin tarpeellinen.

Sunnuntaita vietetaan leppoisasti. Keli on mita parhain, lampoa riittaa. Aamusta herasin jo klo 12, ihme kylla kun nukkumaan menin vasta kuudelta... Marketille ostamaan hedelmia, tahdoin vaan yhden pineapplen, ai etta se on herkkua. Valtava 1.5kg pineapple, 1.5e. Nam!

Sitten tultiinkin Silken kanssa tanne kirjastoon, jossa hoidan velvollisuudet pois. Eli mailit ja blogit. Tajusin myos etta olin tyhma kun herasin niin aikasin, kun tanaan on taas tyo-yo. Ehka pitaa yrittaa nukkua viela paivaunet, etta siella sitten jaksaa. Nyt on 4 yota putkeen toita, mutta raha kelpaa. Ehka sitten voisin ostaa lipun 1.1.07 jarjestettavaan Summadayzeen, missa artisteina mm. Basement Jaxx, Bob Sinclair, Mylo... Eli aika unelma. Sinclairin listahitit kun osuu mun korvaan niin taydellisesti.

Mutta en nyt tieda mita muuta tassa pitaisi kirjotella. Tahtoo jo ulos nauttimaan auringosta...

Chuck lahti tanaan pois. Se on aika harmittavaa, han oli hauska tyyppi.

Mut eihan siina. Suomeen palaavalle Marikalle isot terveiset, koitahan paasta irti siita ruotsinsuomesta ja puhumaan ihan vaan suomea ;)

<3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äijä on kyl eläin :) Töitä puskee toisel puolel maailmaa ja elämä hymyilee! Mutta eihän siinä, alkaa itteeki kiinnostaa lähtee ulkomaille tosissaan, varmaan sitten vaihdon merkeissä :)
T:BanZku

Anonyymi kirjoitti...

mites toi ystävien päivitys ;)