maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Heissulivei.

Ruotsalainen tyokaveri kertoi tanaan etta Smurffit sanoivat aina ohjelman aluksi etta Hei Mukulat.

Kaikkea sita oppii.

Toinen tyoilta putkeen nyt tassa. Eka yo oli tosi kiva, aika meni tosi nopeasti. Eilen sitten herailin myohaan, ja mitaan jannittavaa ei kylla koko paivana kaynyt. Kirkin, Wouterin ja Leonin kanssa kaytiin kaupungilla, pojat ostivat tavaroita tanaan aamulla alkavalle roadtripilleen. Itsehan en paassyt mukaan kun en tiennyt saanko vapaata, ja sitten auto olikin jo taysi. Damn! Mutta sovittiin jo etta parin viikon sisaan tehdaan uusi. Autokin on ihan mukava, sellainen soponvihrea Jaguar. Ehka hieman turhan hieno ja bensasyoppo backpackerreissulle, mutta en valita. Jagge jagge jagge. Sitten paasen ajamaankin vasemmalla puolella tieta, hieman jannittaa. Wroooom!

Taa tyoyo on ollu aika vaikee koska silmat on tosi kipeet... Tai toinen silma. Ja todella punainen. Ei tykkaa silmat piilari+australian ilmasto-yhdistelmasta. Pakko herata aamulla ajoissa ja menna ostamaan jotain silmatippoja jotka pitais silmat tarpeeksi kosteina. Mikali se nyt auttais.
Perjantaina saan sit lasit, ootellaan ootellaan.

Lukasin tossa saaennustetta samalla, ja todellakin heraan ajoissa. 33 astetta ja pienta tuulta, eli taydellista. Harmi vaan kun parhaat kaverit on siella reissussa... Nooo, pitanee silti yrittaa rannalle painua, tai edes jonnekkin ulos.

2h tyopaivaa jaljella, sitten akkia kotiin ja piilarit irti. Unta pipoon ja virkeana ylos. Yeah, right.

Pakko kai lahtee painaa duunia. Oon ollu aika hyva tanaan.

<3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mukula! sulla taas taitaa olla vauhtii ja vaarallisii tilanteita siel:D eilen vietettiin kitan kaa normisunnuntaita, fishing fishing;) ja kivaa oli..kouluukaan ei oo enää paljo jälellä, jeij! haleja sinne päin<3

Maake

Anonyymi kirjoitti...

haha ruotsissa kaikki osaa sanoo "moi moi mukkulat" eli se on varmasti tuo smurffijuttu :D hassuuu kuulla se täältä.. kukaan ei sanonu et mistä lastenohjelmasta se on mutta muistivat sen että joku lastenohjelma se oli :P
hoppas että silmä tulee kuntoon. oho, sori noita tulee aina välillä, mutta mä en puhu mtn hiton ruotsin suomea :D

<3