sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Jes!

Oon niin ylpea itsestani.
Viimeviikon sunnuntaina lupasin etta talla viikolla en osta kertaakaan alkoholia tai syo ulkona, ja tavoite on melkein suoritettu. Okei, yks lipsahdus, mut se makso 4$ nii ei ruveta kiusaamaan. Ja seki oli pakko teha siks ku Toby osti mulle multa kysymatta nii piti ostaa sille takas :I

Eilen oli vaikein paiva eli lauantai. Teki niiiiiiiiin mieli lahtee ulos, ja sitha ma lahdinkin. Tosin tsekattiin vaan yks lounge/pubi joka oli aika kiva, ja oltiin siel joku 30min kuivinsuin ja kotio. Muut jatko Chappel streetille, joka on kaupungin kovimpia bilekatuja, mut se on niin kaukana etta jatin valiin. Koska en suostu itseani minnekkaan sisaankaan maksamaan.

Jep. Enaa taa paiva ja sit on ollu halpa viikko. Maksanu jotain 40$ koko viikko, josta 22$ oli puhelimen laturi :D Eli jotain 24e koko viikko, ei paha.

Huomenna tyohaastattelu. Vahan jannittaa jo... Ei se muuten mutta se tati kerto sen kestoks 1-1.5h, eli mita hittoa!? Ehka se vaan pelotteli. Sovitaan niin.

Taa meidan hostellin kieroutuneisuus saa kokoajan vaan uusia mittakaavoja. Nyt ne ovat palkanneet eraan nuoren baarimikon, jotta han soluttautuiusu meidan "jengiin" ja saisi kuulla mita pahaa me seuraavaksi aiotaan tehda, etta ne sitten voisi heittaa meidat pois. Joo, kuulostaa joltain poliisien huumesoluttautumiselta, mutta nain tapahtuu :D Kaverini ylikuuli taman hostellin managerin suusta, jotenka...
Sairasta.

Myoskin hostellin manageri kehuu kuinka han on jo 6 ihmista poistanut, ja varamanageri 4, etta hyvin menee. Kaveriani, joka on tyoharjottelussa taalla Hollannista, han oli varoittanut. You should look who you sit with, becouse there is so much brainless people... And if you sit with the brainless, we can label you also as a brainless.

Hei kamoon!

Ei oo kamalan oikein taa tallanen sanoisin.

Mut antaa niitten pitaa hauskaa, jos saan duunin niin hetipois.

Mutta vi ses igen! Heittakaa maililla.

<3

Ei kommentteja: