tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Heippa matalat matoset!

Tyohaastattelu oli aika mielenkiintonen. Haastattelija oli kyl tosi mukava, mut kysymykset aika kinkkisia. Toivottavasti osasin vastata niihin hyvin...
Ja joo, se kesti 1.5h! Sairasta. Mutta tosi kivalta tyo vaikuttais, ja mulla olis vissiin ihan alaisia :D Huhhuh!

Eilen. Mitas mitas. Haastiksen jalkeen hostellille, ja sitten olikin melkein jo toitten aika. Piti menna sinne asemalle taas houkuttelee ihmisia, mutkun on Melbourne cup (isot hevoskisat, kaikki menee sinne vaan "naytille", eli pukukoodi on tiukka: miehilla puku ja naisilla mekko ja ilmeisesti paassa pitaa olla paljon sulkia, tosin siella ei juuri muuta tehda kun ryypata ja lyoda vetoa) niin ei ollut tilaa hostellissa... Tein sit kaikenlaista pikkuduunia hostellilla, rasvasin saranoita ja ruiskuttelin raikastelin ilmaa ;)

Kaverit oli lahteny tohon lahimpaan gardensiin grillailee, ja liityin heti seuraa ku hommiltani ehdin. Siella sit istuttii parit hetket, pelattiin koripalloa ja sensellasta. Tultii takas hostellille, otettiin Wouterin kans parit kannulliset Tequila Sunrisea (jotka oli mulle ilmasia, yeah) ja sillalailla. Tutustuttii pariin saksalaiseen ja katottii niitten kanssa leffa, The Man. Oli meinaa yllattavan hyva! Sitte tutimaan ja niin edespaiiiin.

Tanaan sitten dinner servingia, joka onkin nykyaan se kivoin duuni kun listat on menny uusiksi. Ja pasta surprise ruokana, jotenka nam! Yleensa. Meidan uus kokki (perkuleen skotit) on aika kehno.

En valita.

Nyt taytyy menna jatkamaan "elamaa", lisasin parit kuvat galleriaan... Tosin kannykkakuvia. Ja 213 blogikin on paivitetty, jopa neljalla parstalla.

Kiitti minttu mailista, oli kiva <3

Och samma pa svenska. Det ar jatteroligt har och allt ar vackert.

Melkeen osaan.

<3


ps. http://images.google.com.au/images?svnum=10&hl=en&lr=&q=melbourne+cup+fashion

Ei kommentteja: