keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006


Hallou-ween!

Voitettiin Tobyn kanssa asukilpailu, vaikka tossa kuvassa tyhmalta nayttaakin :D Mutta meidan polynimuriplasmatykit oli niin upeat, etta ne toi voiton :) Surffimatkalle vie reissumme, ei haittaa muuten yhtaan... Luksusta.

Elieli. Oli ihan mukava ilta eilen. Yllattavan paljon oli asuja, en olis uskonut kylla... Mutta parhaat voitti, huh ;) Asut muuten makso meille jopa 2.5e, eli ei paha nakki. Ja ilta muutenkin mulle. Join pari alkoholia mita mulle tarjottiin, menin muitten kanssa pubiin istumaan, ja lahdin YKSIN ennen muita kotiin. Ekaa kertaa varmaan ikina ;) Mut oli aika nihkeita paikkoja. Mut kiva ilta oli loppupeleis, nam.

Tanaan sitten ei muuta ku herailya ja tanne kirjastoon tekemaan uutta blogia. Eli idis on sellanen, etta meen joka paiva puhumaan jollekki taysin tuntemattomalle, kysyn silta 13 kysymysta ja otan kuvan. Mulla on 213 paivaa aikaa, eli 213 uutta kaveria, eli http://213-friends.blogspot.com/ :D Ovelaa, eikos.

Kohta pitaa taas menna, olis tanaan pitsanjako vuoro, jee :) Siita saa aina sen 20 dolsua taskuun, mika on ihan mukavaa. Ja sit saa viel syya paljon pitsaa, mika on vielakin suurempi plussa ;)

Ei oo vielakaan tyopaikasta kuulunu, mut en ma nain nopeasti mitaan kylla odottanutkaan :) Saas ny naha! Pitaa taal Melbas kuitenkin viel hetki hengata kun pitaa toi surffimatka kayda tekemas. Luksuuuuuuus :)

Mut kuittia nyt taas, puseja kotiin kaikille!

<3

Ei kommentteja: