torstaina, lokakuuta 05, 2006

No worries, mate.

Aamu oli kamala. Eilen illalla yritettiin menna Hannan kanssa baareilemaan, mut ei se oikein onnistunut. Taalla on trendikasta se, etta baarit on pimeilla kujilla sellaisten ovien takana, missa ei lue mitaan. Ja eihan turisti niita loyda, vaikka oikeassa paikassa onkin. Nyt valosalla loysin uuden pienen kyltin, ehka ensi kerralla parempi tuuri. Muoskin tuntui silta ettei keskiviikko ole kauhean otollinen baaripaiva taalla, onneksi kohta on viikonloppu.

Jouduin vaihtamaan huonetta, koska teen toita hostellin piikkiin. Uudessa huoneessa on 5 miesta minun lisakseni. Joo, ei toimi. Ensinnakin rinkalleni ei oo mitaan paikkaa siella, ja lukolliset lokerot on kaikki kaytossa vaikka niita on jokaselle yksi. Sitten naista ukoista kolme viela kuorsaa h*lvetin kovaa, yritappa siina sitten nukkua. Pitaa muutenkin asua vahan anteeks pyydellen siella. No tanaan sitten sanoin respaan et ei siella voi nukkua, aamulla vaihdan taas uuteen. Oli kyl tana aamuna sellanen olo etta pakko paasta reissaamaan, ei nain. Mut kai taa tasta. Aamulla oli jalkakin niin kipee ettei pystynyt toita tekemaan, mut huomenna sit paremmalla onnella. Sain myos kivempia toita jarjestettya, ruoan anniskelua summuuta. Ei pelkkaa lakanoiden vaihtoa. Kunhan taa uus huone vaan on yhtaan kivempi...

Tanaan mennaan ehka kattomaan IMAX-elokuvia. Se vois olla ihan jeppis, vaikka niita teattereita onkin taalla jokapuolella.

Nyt on kamala hinku vaan reissuun! Lento Cairnsiin ja sielta sitten alas. Mutta sitten taas toisaalta on adelaidekin, ja perth, ja darwin, ja ja, ja sit niihin ei tulis mentya, ja... Argh! Mita ma teen. Kertokaa.

Nomut kuittaan taas vaihteeks. Pitas miettia asiat halki. Kaikki kai jarjestyy kuitenkin?

No worries.

<3

Ei kommentteja: