sunnuntaina, lokakuuta 08, 2006

Aaaaah.

Mitas ma kertoisin.
Viime kerrasta on jo aikaaaaaa. IMAX oli siistia, tykkasin kylla. Leffa nyt oli vahan siina ja siina, mut on se 3d vaan niiiiin hienoa :D Heheee.

Perjantai-ilta meni muistaakseni silleen, etta eka juotiin muutamat goonit (HALPAA viinia), ja sitten baariin ja tappiin asti, eli kuuteen, ja sitten kotio ja ja joo. Hirveet koomat vedin, mut kerrankos sita. Perus-ilta sinansa, hieman kallista taalla toi baareilu. Ja varsinkin sisaanpaasyt, ku ei paikat ees nyt hirveen hienoja ole.

Nyt on sunnuntai enka muista millaan mita on tapahtunu lauantaina! Kamoon. Nojoo, olin toissa jakamassa ruokaa, se oli tosi rentoa. Sai vaan fiilistella musiikin tahtiin ja huudella numeroita joilla jengi tuli hakee ilmasta safkaa. Kivaa! Sitte ku paasin toista niin akkia goonia suuhun ja baareilemaan. Honkytonks oli paikan nimi, se oli kiva mesta kyl sinansa. Naistenhuoneessakin oli pieni tanssilattia ja oma dj, siel jorailtii ku tytot maalaili naamojansa. Jotenki erikoista.

Nyt on sunnuntai, bloody sunday. Aamulla ei taaskaan krapulaa (ooooh), which was nice. Sitte ku Chris heras lahettiin pelailemaan jalkapalloa. Ihan kiva muuten, mut ma juoksin takaperin ja kaannyin ja samalla astuin sillee vinoon, ei pysty kavelemaan enaan. Ei se varmaan murtunut ole, hope so, mutta ei sille oikein painoa voi laittaa. Aamulla pitas varmaan menna laakariin, sais vaan aikaseks. Tosin toi kavelykyky on aika tarkee, oon sen huomannu.

En nyt muista mita pitas tanne kirjottaa, oli kyl tarinaa mieles mut unohtu. Nettiki nii kallista tassa hostellilla eika pysty kirjastolle kavelemaan... Mutta pian sit enempi tarinaa ehka :) Kuvatki pitas siirtaa tonne toiseen mestaan, toi picasaweb on vahan kehno. Mut kaikki aikanaan. Tuntuu et aika vaan loppuu kokoajan.

Nyt vois lahtee kattoo elokuvia, tahtois vaan sipsei mut ei pysty kavelee kauppaa hitto. Eika kavereitaka kehtaa juoksuttaa, niilla menee jo hermo :D

Mutjoo, kuittaan nyt. Tiian etta tanne ei voi kommentoida, mut jos on asiaa nii laittakaa ihmees spostia (erkki piste hame at gmail piste com) tai irc-galleriaan viestia tai jopa tekstiviestia. Kaikki kay, olis kiva kuulla teista! Nii Minttu, vastaa mun viestiin hei ;
Mutjoo. No worries.

<3

Ei kommentteja: