maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Heippa!

Joo. Lauantaina oltii juhlimas, mut se oliki sit vika kerta yli viikkoon. Lupaan! Koska alan taas saastamaan rahaa ja kunnolla :D Tosin se tarkottaa elamista super-epakarpisti, eli nuudelia ja paahtoleipaa. Mut silla mennaan. Ainaki taa viikko kokonaan. Ja ulkona en saa syoda, enka ostaa alkoholia... Eli pitaa manipuloida muut ostamaan mulle! Hahaa, ovelaa. Oon tassa jo nelja viikkoo vakisin juonu goonia eika se vielakaan oikein maistu, kai se viela joskus.......

Nii. Casinolla, Odionissa taas. Se on ihan jees paikka, vaikken uudestaan sinne meekkaan.

En kerro enempaa. Hah. (En halua jarkyttaa perheenjaseniani;))

Sunnuntai.

Hmm. Se oli siis eilen. Ei tapahtunut yhtaan mitaan. Taas olin kiertelemas kaupunkia "tyon merkeissa"... Onneks Silke lahti mun kanssa nii paas jutteleen ja rupatteleen :) Ei ollu ihan niin tylsaa. Sitten bilista ilta ja nukkumaan. Simppelia.

Tanaan taas ei mitaan ihmeellista. Hei, mun arki alkaa olemaan tosi tylsaa! Ainaki nyt ku en ees bilettamaan suostu. Oltiin tobiaksen kanssa starbucksissa, ja mietittiin huomista halloweenia... yritetaan keksia joku naseva asu. Tai oikeastaan keksittiinkin jo, mutta toteuttaminen on vahan vaikeampaa... Kahtellaa!

Huomenna taas.... Tata samaa. Hmm. Taytys repasta ja tehda jotain siistia, mut kaikki maksaa! Tosin huomen on ne halloweenbileet, jotka vietan siis selvinpain. Etta toivottavasti saan sen asun, paras asu voittais jopa 120$ :) Nam!

Mut ei tas muuta. Laitelkaa tekstareita ja maileja, ootte mukavia. Maki yritan olla.

+61413455717
erkki piste hame at gmail piste com

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terveeee!