keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Moikka taas.

Oon ollu kampassani, tykkaan siita enempi kokoaja.

Eilen herattyani lahdin sit heti Nomadsiin yhelle sidulle ja hakemaan tyynyn mita ilman jouduin nukkumaan. Sit Jenniferilta sain vahan aamupalaa, ja joo. Ei siina sit. Aldin kautta kotiin, raahasin kamalasti ruokaa kun tossa uuden kampan lahella ei mitaan ihan halpaa ruokakauppaa ole. Siis tolleen naapurissa. Kotiin paastyani heitin kamat jaakaappiin ja samantien tramilla keskustaan, olin jo vahan myohassa kun piti menna kattomaan tennista! Paiva oli kyl mita uskomattomin, yli 40 astetta ja ahh. Maistui.

Kentalle paastyani sitten huomattiin Jusan kanssa etta Jarkko Niemisen peli olikin siirtynyt aamupaivasta iltaan, koska oli Extreme Heat Conditions. Ja siis kun me mentiin sinne niin ne alotti just pelaamaan, aika luksusta. Olihan meilla $42 liput Rod Laver Areenalle kattomaan Hewitiin pelia, mut valittiin sit tuo ehka mielummin. Jarkko sen sit voittikin monien mailanviskausten ja raivostumisten jalkeen, joka vahan yllatti. Nimmaritki toki haettiin teinipoikina ;) Sit kerettiin viel hetki katsomaan Hewittia, mutkun se oli voittamassa niin mokottaen lahdettiin kotio. Luulin et joudun kavelemaan flipflopeissa jonkun 5km mut sit tulikin joku ihmespora joka vei ihan melkein kotiovelle. Thank god!

Nyt teen duunissa ekstrapaivaa kun Adele tulee maanantaina 10.22 lennolla enka muuten kerkeis menee sita vastaan. Mut nyt onki sit ens viikolla vaan yks duunipaiva, joka maistuuuuu. Jenni tossa tanaan jo kysy pomoilta et jos se vois alkaa tekee 4 paivan viikkoa ja ma kolmen, olis helpotus molempien ongelmiin. Peukut pystyyn!

Tanaan siis joo. Mitas tanaan. Herasin ajoissa, menin sit tutkimaan naapurustoani, kavelin rantaa pitkin ja kavin ostamassa aurinkorasvaa (finally) ja sitarataa. Mitas siina muuta. Sitte paivaunet ja duuniin taas. Tata samaa.

En muuten mee huomenna billboardiin. Miettikaapa sita! Eka kerta vvvvvviikkoihin. Tosin en tiia jos meniski ottaa pari drinkkia ;D No tuskin.

Mutjoo. Ei tas mitaan. Maailman tylsin tyopaiva, onneks menny iha nopeesti ircquoteja ja bashia lukiessa. Jos joku jotain aikaavievaa lukemista netista loytaa nii pistakaaha urlia kommentteihi.

/e

<3

Ei kommentteja: