maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Taalla ollaan! Ekan kuvankin nyt saan tanne, helppoa se ei ollut. Oltiin eilen Great ocean roadilla siella ajelulla, oli aika nattia. Toi alhaalla oleva kuva on sellaselta biitsilta johon jotkut kakarat haaksirikkoutu, joku tosi upee aussitarina vissii, meni kyl vahan ohi. Jos olis ollu kivempi keli nii toi olis ollu jotain ihan parasta. Mut maistu se noinkin :) Paljon kaikkea nahtavyyksia matkalla, kokoajan valokuvapysahdyksia, kunnon turistireissu. Mutta sehan ma olenkin, kunnon turisti. Japsit tosin tuntu nauttivan enemman ku me suomalaiset, mutta ei yllata.
Nyt on suunnitelmat aika hukassa. Laura ja Leena lahti asken kohti Sidnia, tyot alkaa taas. Sallan kanssa viela huominen hengataan taalla, sitten sekin lahtee kohti Canpelaa. Ma jaan ehka tanne, ehka Adelaideen. Ei nappais menna toihin, mut kyl se on pakko. Ei sita ilman mitaan tekemistakaan oikein osaa olla :) Reissata vois muttakun se on niin kallista... Ja aattelin etta joulu menis Sydnissa, niin en viittis viela lahtea east coastiakaan kiertamaan. Elan talleen paiva kerrallaan, aamul kattoo mika fiilis etta minne mennaan. Sinaansa aika vapaata mut sinansa aika ahistavaa. Kyl taa tasta. Saa naha vaan mita tapahtuu kun Sallakin lahtee taalta, sit oon ihan yksin! Tajuun varmaan missa oon, tulee ikava kotiin, ja sit se siita lahtee vahitellen sujumaan. Toivotaan, toivotaan :) Laura lupaili jo vahan hengata Jouluna mun kans, olis luksus. Pitaa vaan kattoa suostuuko Nina majottamaan mua jouluna, kun se on kuitenkin vahan vaikee ajankohta. Tosin tuskin niita "tarkeimpia" paivia olisin hairitsemassa, vaan Bondi Beachilla bilettamassa, sekun on backpackereilla tapana. +40 astetta ja hiekkaranta, erilainen joulu.
Mut mita ma nyt oikeesti teen? Jos hostelliin jais toihin, sais asuu ilmasiks. Mut sit syominen maksaa, ja rahaa menee, mut tosin se asuminen nyt on se suurin rahareika. ja tarttis teha vaan pari tuntia paivassa duunia, olis ihan ok. Ja tykkaan Melbournesta, yli 3milj asukasta ja silti vaikuttaa pienemmalta kuin Helsinki. Kaikkee loytyy, mut ei ahistavan isoo. Toimii. Ja nahtavaa riittais, ei vaan saa aikaseks lahtee menee ydinkeskustan ulkopuolelle. Tosin ehka se on johtunu noista tytoista tahan asti, kun ne on halunnu vaan loytaa ne parhaat vaatekaupat ;)
Tanaan sitten vietettiin rauhallinen paiva, ja nyt jo ramasee. Kello vasta 9 illalla, mut vois menna kohta nukkuu. Aamulla sellaselle marketille, joku ihme tori. Kaikkee kraasaa, mut Sallan pitaa ostaa tuliasia kotionsa. Toki sielta iteki vois jotain kivaa loytaa, ei mulla ole viela ees thongseja! (eli lapsyja)
Nyt taidan kuitata. Koitan ettii mestan mista sais kunnon kuvagalleriat nettiin, kyl se viel onnistuu prkl. Ja ne jotka tahtoo ottaa yhteytta nii aussinumero ois: +61413455717
Vi ses igen!

Ei kommentteja: