perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Muikka kaikki!

Taalla taas, kirjastossa... Ja ensimmaista kertaa Australiassa krapulassa. Krrrr.

Keskiviikko oli muistaakseni paivista tylsin. Joo, ei tapahtunut mitaan. Meille kerrottiin etta meidat "upgreidataan" 4-bed dormeihin, ja syyhan tahan on se etta meiat halutaan talon kuumalle puolelle missa on myos eniten melua...... Mutta onneks sitten mun huoneessa olijoille ei ollu tilaa nii saatiin pysya kulttuurien sekametelisopassa, eli 8-bed dormissa. Joka on paras.

Eilen sitten juhlittiin taas. Ei nain. Nyt taas pitka tauko, kun ei tota rahaa ole... Tosin jos ton tyon nyt saan niin sitte vasta juhlitaankin ;) Aamulla herailin joskus 12 maissa, kaikki oli kuulemma menossa St. Kilda beachille... mun piti jakaa flyereita 12-3pm, mutta istuin ekan tunnin kirjastos ja sit lahdettiin rannalle. Oli mylla flyeritki mukana mut jotenki unohdin jakaa...
No rannalla oli sit HULLUN kylma! Jotain 20 astetta mutta todella kylma ja vahva tuuli, ei oikee paassy aurinkoo ottelee ku piti vaan pukee enemman paalle... no pelattiin sit jalkapalloa (joo, uskallan pelata vielakin) ja hautailtiin toisiamme hiekkaan. Jee.
Sit lahdettiin kavelemaan poispain sielta, kaikki oli et "Joo sushia syomaan!". Ma olin et nojoooo, mennaan vaan... Ei ollut tuo ruoka kylla sushia nahnytkaan :D Taytevaihtoehdoista eniten aitoa sushia oli varmaankin purkkitonnikala... Muita oli mm. Chicken, Beef, Vege(no okei, taa on kans), ym todella epasushia. Mutta ehka helpompi lahestya kun raakaa kalaa :)

Sitten matkusteltiin taas sporalla pummilla, ja tarkastajat oli pysakilla... Ite en ees huomannu niita, mutta Jenni ja Sophie hyppas pois siina kun naki ne, ja aijai, kiinni jai... 158$ (95e) per naama. Onneks ei osunu kohalle :I Tolla rahalla vois ostaa jo vaikka mitka Superstarit!

Sitten mentiin hostellille, juotiin vodkaa ja syotiin pastaa, mentiin kivaan paikkaan niemelta Dallas, oli aika uus kokemus mulle :o Mut aika kivaa!
Siella vietettiin joku 3h ehka, muut joi olutta kun sai kymmenella dolsulla yhen jota sai sit tayttaa nii pali ku halus... Voikun maistuiski olut. No okei, join ma kolme.
Sitte siirryttiin ah-niin-ihanaan Crown Casinoon! Nyt talla kertaa mentiin yokerhoon sisallekin, vaikka tyyrista olikin... 15$ jolla sai kylla yhden drinkin. Etta olen kalliimmissaki ollu, mut silti!
Se oli ensimmainen hyva yokerho mita olen loytanyt Australista... tai ei ehka ensimmainen hyva, mutta ensimmainen hieno :) Iso tanssilattia, paljon porukkaa, hyva meininki. Lisaa tallaista!
Joskus seittemalta aamulla oltii vissii kotio, istuttiin viel rappusilla Chuckin ja Sophien kanssa jonkun aikaa, ja sit nuksumaan. Aamulla olo ei ollu nii hyva.!

Tanaan sataa ja on kylma... Eli nukuin pitkaan. Kaikki muutkin oli jossain, nii oli hyva syy. Tanaan mun oli tarkotus menna taas asemalle houkuttelemaan ihmisia hostelliin, mut kuulemma Andy on kipee nii saan ehka tehda sen pizza dinner-servingin. Se on kannattavaa, siina tienaa rahaa. 20$ kerta! Ja ilmainen yo tietenkin.

Mut nyt lahden hostellille mailaamaan cv:ta tuonne tyopaikalle, toivottavasti onnistaa! Tyhma olin kun printtasin ja pistin kirjekuoreen ja etin sitten osotetta ja siina sanottiin etta sahkopostilla... plaah! Oonko ma vanhanaikainen! En voi.

Mutta kuittaan!

<3

PS. AINIIN! Hostellissa on uus suomalainen, joku tytto nimelta Leena ehka. Juteltiin eilen pari minsaa, mut sit piti lahtea Dallasiin niin ei kerenny enempaa... Tosin en ihan muista milta se naytti, toivottavasti se moikkaa mua ku se tulee vastaan. Toivottavasti!

Ei kommentteja: