keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Moikka!

Vastailisin maileihin mutta taa netti on tanaan niiiiiiin hidas ettei vaan pysty.

Mutta. Mita on tapahtunut?

Maanantaina oli mexican monday, eli kannullinen Tequila Sunrisea 12$, ja tequila-shotit 5$. No tein eka duunini loppuun, sitten pari kannullista, pari (biliskilpailussa voitettua!) shottia, ja lahdimme yhteen irkkubaariin. Maria oli nyt viimeista paivaa, niin piti lahtea sitten hieman juhlistamaan. Siella sitten tappiin asti, eli kolmeen (!!) ja sielta lahdettiin kappailemaan kohti Crown Casinoa. Meidan piti ettia sielta yokerho, kun siella on muutama sellainenkin, mutta sitten jotenkin mentiinkin vaan makkiin ja kotiin. Tein kylla oman ennatykseni, triple quarter-pounder ateria. :D Huhhuh. Ma niin lihon taalla. Matkalla myos oli jotain leikkimielista tonimis-kisaa Kirkin ja Paulin ja mun valilla josta seuras se etta Paulilla on kasi vahan naarmuilla ja lonkka aika kipea, ja mua syytetaan! Mut onneks ma tai Paul ei muisteta sita, ei sita siis tapahtunut. Myoskin mua pilkataan siita etten osaa sanoa QUARTER, se on oikeasti englanninkielen vaikein sana lausua. Triple Q-Pounder. ;)

No eihan siina. Tultii sit takas kampille joskus viiden maissa, juttelin siina sit viel jonkun 1.5h Marikan kanssa Skypessa ja menin unille...

Siina sitten meidan maanantai.

Tiistai? Nukuin pitkaan, kaytiin Paulin kanssa Aldissa ostamassa kaheksan kiloo jauhelihaa ja 24 tolkkia tomaattimurskaa, jaoin ruoat illalla, ja sitten koitettiin keksia kovasti tekemista kun se leffahuoneen projektorin lamppu on edelleenkin rikki... Taalla ei taida henkilokunta tietaa etta niita voi tosiaan kayttaa aina vaan sen tietyn ajan, ja sitten on vaan pakko ostaa uusi. Veikkaan etta ne luulee etta se on rikottu ja hajoaminen ei oo luonnollista. Pitaa menna tanaan ettimaan mahdollisimman korkea taho... Mutta niin, keksittiin tekemista :) Texas Hold'em turnaus, jonka tietenkin voitin. Panoksena oli filttereita, ofc. Sitten lueskelin pari tuntia Australialaisia juorulehtia, ja hyppasin sankyyn.

Tanaan sitten herasin tossa 1.5h sitten, eli kello 15.00. Vetasin aamupalan nassuun (pelkkaa hiilihydraattia, huhhuh) ja sitten tulin tanne. Aika itseaan toistavaa taa mun elama. Kohta takasi hostellille ja uus turnaus pokeria, Kirk lahti ostamaan ihan oikeita chipseja etta ei tarvi filttereilla plarata. Sitten teenki uutta hommaa, touting, eli meen bussiasemalle houkuttelee uusia travellaajia Nomads Industryyn, eli meian hostlelliin. Toivottavasti on lepposaa, kuulemma se on tosi tylsaa. Onneks meen yhen ranskalaisen Sofian kanssa, se on aika mukava. Plussaa.

Jep. Mitas tassa muuta. Lupasin ostaa lauantaina Mattin kanssa vodkapullon puoliks, kun se on sen viimenen paiva taalla... Ja on jotkut kivat kotibileet tiedossa, missa ihan DJ:t ja kaikki, niin ei pitas muuhun sita rahaakaan menna... Sinne sitten niin.

Mut pitas menna nyt alottelee pokeria et ehtis. Toivottavasti kukaan ei yrita ottaa yhteytta kun Saunalahden liittymaan kun oon hukannu sen SIM-kortin... Pitas tilata varmaan uus, ei maksa ku pari euroo, mut tuskin sinne kukaan mitaan laittaa. Sit joskus.

Mut vi ses igen! Oon puhunu ruotsiaki tosi paljon kun on noita ruotsalaisia hostellilla :D Kulig.

<3

Ei kommentteja: