sunnuntaina, lokakuuta 22, 2006

Helerempsis, tassa Mauno Ahonen, ja savellahja sinulle.

Moi. Nyt on sunnuntai, kello on kymmenta vaille 3. Istun kirjastossa, tulin tanne Luizin kanssa, kaytiin ensin tossa toisessa siivessa katsomassa Heroes & Villains-nimista sarjakuvanayttelya. Se oli ihan leppoisa.
Eilen olikin sitten ihan mukava paiva. Aamusta heti mentiin Paulin, Kirkin ja Tobiaksen kanssa Queen Victoria Marketille ruokaostoksille, ja sitten leikeltiin pari tuntia vihanneksia illan Stir-Fryta varten. Ennen ruokailua viela ruvettiin tekemaan tata Paulin ja Kirkin keksimaa upeaa juttua, eli kaytiin ostamassa Marketeilta 10 elavaa kananpoikasta (1.20$ eli noin 70snt kpl), ja illalla sitten jarjestetaan niilla juoksukilpailut, ja viedaan seuraavana paivana takaisin. Nooo, ostettiin poikaset, on muuten tosi sopoja! Mutjoo, tiedan, ei noin saa tehda. Mutku muutki! Mun poikanen on blondi ja sen nimi on yllatys yllatys Marika :-)

Noh, kisailut sitten tavallaan unohtui, kun mun ruoantarjoilun jalkeen pitikin sitten alkaa jo vahitellen juomaan, olihan nyt SE lauantai, suuret bileet jne. Matt teki boolia ja valkovenalaisia ja viela vahan guacamoleakin. Meidan leffaprojektorin lamppu on edelleen vaihtamatta, jotenka kaytettiin hyvaksemme autiota Cinema Loungea, ja vallattiin se. Stereot kiinni, kupit kateen, ja juhlimaan. Ainoa ongelmahan tassa periaatteessa oli se, etta koska hostellissamme on myos baari, ja se baari on ihan Licenced, ei koko puljussa saisi nauttia muuta kun baarista ostettua alkoholia. Nomutta, meita oli noin 15 juhlijaa, joista 12 oli talon vakea, jotenka... Niin. Ja kaikki siella juo! Nyt oli tosin viimepaivina tullut oikein erikoislaput jotka ilmoittaa etta jos juo niin joutuu pihalle, ja viimeyona oli ollut 4 astetta lamminta etta kannattaa ostaa takki. Mutta nama laput oli sen takia koska nyt on joku suuri Footy (aussijalkapallo) Trip-kausi, ja kaikki futisjengit reissaa ympari ausseja ja ryyppaa ja ryyppaa. Meidankin hostellissa 4 jengia niita hirveita kamalia miehia, niin okei. Ymmarretaan.

Niin, mitas olin sanomassa. Joo, bileet meni hyvin, ja alakerran baarissakin oli uskomaton maara ihmisia kun kolme bussilastillista Pub Crawl-jengia saapui sinne. Normaalisti meidan baarissa on lauantai-iltana ehka 10-20 ihmista, nyt siis reilusti yli sata. Bileet.! Mutta me yritettiin kiltisti pysya omissa bileissamme, kun ne kuitenkin oli Mattin kunniaksi, viimeinen lauantai hanelle Melbassa. Juhlat jatkui cinema loungessa kunnes joku kertoi etta Meg (paikan manager) saapui kiireisen illan takia paikalle, jotenka siirrettiin bileet meidan huoneeseen, koska se on suurin mita loytyy. Tassa vaiheessa paatettiin jattaa tipuset rauhaan illalta, koska olimme jo hieman huppelissa, fiksu paatos!

Jossain vaiheessa iltaa sitten joku yritti menna nukkumaan ja asiaa puitiin sitten kovaan aaneen kaytavalla, ja sittenhan Meg ryntasi ylos. Mukava nainen se on, paitsi jos sen suututtaa. Ja me sit suututettiin :-D Noooo, ei se mitaan, oltiin sit aika hiljaa sen jalkeen ja vahitellen valuttiinkin yksiin bileisiin joihin alunperin olimmekin menossa. Jos olisimme olleet perusjanttereita olisi voinut tulla haato, mutta onneksi ollaan staffia, ei se voi kahtatoista tyontekijaa erottaa ;)

Sitten lahdettiin valumaan juhliiin. Ne olivatkin kohtuu keskustassa, ihan kavelymatkan paassa. Ne oli aika kivat! Ulkona tosin, vahan vilu, mutta siella oli sohvia ja diskopalloja ja loistava rastafari-dj soittelemassa jotain kivoja rentoiluvinyyleja. Tykkasin! Muut meista vaan oli vahan huonokuntoisia ja useat menivatkin sitten aika ajoissa nukkumaan... Mutta itse lahdin toki viimeisena pois. As always.

Sitten etittiin Leonin kanssa Kirkia ympari kaupunkia, saatiin se taksilla kotio, kaytiin suomassa, ja mentiin nukkuu. Etta sellanen ilta

Nyt on kiva keli, ja ma vaan istun taalla kirjastossa. On se niin vaarin. Ehka ma sitten lahden valumaan taas... Illalla taas diner servingia, jonka jalkeen sitten pitka tauko siita hommasta, ei haittaa! Touting on paljon rennompaa. Paljon.

Huomenna koitan tehda sitten tyohakemusta ja cv:ta, en vaan osaa mitenkaan tehda niita... Toivottavasti saan lainaan joltain lapparia, kun ei nailla kirjaston koneilla voi sellaista tehda.

Nyt taidan kuitata. Nahdaan taas!

<3

Ei kommentteja: