keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Heippa.

Mun jalka on lila! Se on aika pelottavaa. Eilen kavelin silla ku ekaa paivaa pystyin, ja nyt se on sit aika lila. Mustelmiahan ne vaan on, mut silti :D Sen verran scary etta koitan pysya paikallani nyt tan paivan. Mita nyt tahan kirjastoon tulin nortteilemaan, mut se sallittakoon, eiks je? Nii ja aamulla petailin sankyja Tobiaksen ja Sirken kanssa, se oli ihan lepposaa. Tai tein siita lepposaa, ehdin varmaan kolmes tunnis petaamaan viis sankya :) Mut nii. Huomen sitte taas dinner servingia, se rokkaa.

Eilen illalla tuli taas kulutettua hieman leffahuonetta. Hotel Rwanda, American History X, ja Elisabethtown tuli katottua. Parempi tuo ehka jalalle ku clubeilla ravaaminen ;) Tanaan illalla onkin koko hostellin yhteinen leffailta, pitsaa ja poppareita tarjolla. En pista pahakseni.

Parantuis nyt nii paasis reissuun! Jos se nyt olis sunnuntaina ok lahden ehka Adelaideen just noitten yllamainituiden saksalaisten kanssa. Peukut pystyyn nyt vaan! Huomenna pitaa lahtea immigration officeen valittamaan kun ne eivat leimanneet mun passia lentokentalla, ja sen takia en voi saada medicare korttia, eli sellaista kela-vastaavaa. Ilman sita leimaa ei edes pitas paasta maahan, kun siina lukee maahantulopaivamaara. Eli en vissiin oo taalla nyt? Kaikki onkin vain illuusiota! Kiitti immigrationi.

Mutjoo, kuittia nyt. Kohta syomaan ja hostellille :)

No worries!

<3

Ei kommentteja: