lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Haha!

Eilen piti olla se rauhallinen kotileffailta... No se siirty tallepaivalle.
Eka mentiin yksiin columbialaisen aijan kotibileisiin, minne kukaan ei osannu, mut parin sporahyppayksen jalkeen oltiinki peril, jee. Sit alko satamaan, kaikil muilla oli kylma mut ma vaan viileena kerroin etta taa on todellaki iha normaalia. Ei ollu oikeesti ees vilu. Ne oli kylla harvinaisen kuivat bileet, mutta kylla se goonilla lahti toimimaan. Kello pamahti jotain viis (am) kun sitten lahdettiin kaymaan Crown Casinolla.... Se oli kylla jotain ihan uskomatonta. Noin yoaikaan se oli varmaan viel hienompi kun normaalisti, mutta uskomaton viihdekompleksi! Tuhansia pelikoneita ja satoja pelipoytia, kaikkea baccaritsta texas hold'emiin, ja kuinka tyylikkaasti... Ei mitaan neonvalohelvettia, vaan todella tyylikasta sisustusta, valtavia kattokruunuja, flamengoja, ahh. Silma lepasi. Pakko viela paasta uudelleen kaymaan! Katevaa kylla tuollainen, auki 24/7, ja aina anniskeluoikeudetkin. Hassua. Syotiin siella, hollantilaiset pelas rahansa, ja sit kaveltiin (harmi kylla) kotiin...
Eli leffailta onkin tanaan ;)

Mutta mukavaa oli. Tanaan sitten illallista jakelemaan hostellille, Sirken kanssa onneksi.

Miksi taalla muuten on autot hiljaisempia kun suomessa? Johtuuko se erilaisesta paallysteesta teilla, vai eiko autoissa ole nastarenkaita?

Ja miksi taalla on niin paljon siistimpaa? Johtuuko se ihmisista, todella toimivasta lakasujoukkiosta, vai siita etta roskiksia on joka kulmalla? Roskia kun ei maassa ole missaan.

Hmm. Ehka pitais nukkua enemman. Ens yona sit!

Mut hei, terveisia suomeen, taallakin on nyt ollu vilponen paiva. Huomenna taas helteita, maistuuuu :)

Vi ses!

Terkkuja Aidille <3

Ei kommentteja: